Пикадили GOURMET e първото по рода си списание, издавано от ритейлър в България!

Основната ни цел е да ви представим по различен начин полезна и любопитна информация за различни продукти, интересни рецепти, запознаване с различни режими на хранене, кулинарни дестинации, съвети за деца, интервюта, продуктово позициониране и ексклузивни марки, които могат да бъдат намерени само в Пикадили. Като добавена стойност получавате талони за отстъпка на различни артикули.

Основният фокус на Пикадили GOURMET е здравословното хранене, био, представянето на гурме храни за ценителите на изисканите ястия, интересни рецепи.
 
Списанието залага още на нестандартен дизайн и на подкрепа с актуална и интересна информация за продукти от наши и чуждестранни партньори.
 
Списанието може да закупите във всички магазини Пикадили на редовна цена 3.99 лв. При сметка над 9.99 лв. списанието струва само 0.99 лв.
br4 Вече държите петия брой на списание GOURMET, който ще ви зареди с много ваканционно настроение и вкусни летни специалитети. Ще усетите вкуса на рибата и морските дарове, ще го съчетаете с неустоимо розе, ще се разходите до перлата на нашето Черноморие Варна, а след това ще попътувате и до прекрасна Хърватия. Море, слънце и вкусна храна! Какво друго му трябва на човек в разгара на лятото?!

Със сигурност студена вода! А ако е овкусена, още по-добре, защото ще ви зареди със здраве и енергия. Колко вода трябва да приемате, как да следите организма си да не се обезводни, вижте полезните ни съвети в голямата ни тема Хидратация, а след това се разхладете с нашите предложения за студени напитки и коктейли.
Синьото лято няма да е истинско, ако не е поднесено с голяма доза сладолед. Вижте какво представлява сладкото ледено изкушение и разнообразете деня си с вкусни „студени рецепти“.

За да се чувствате напълно здрави, вижте кои са слънчевите храни, за да предпазите кожата си от вредните слънчеви лъчи. Направете си и „Червена терапия“, за да сте напълно тонизирани, и открийте сезона на доматите и динята.

Лятото е време и за барбекю. Ще ви дадем полезни съвети как да се справите, за да си организирате незабравимо парти, ще ви дадем предложения за маринати, а на вас остава да се забавлявате и експериментирате.

Специални гости в този брой са лъчезарната певица Деси Добрева и експертът по здравословно хранене Райна Стоянова, която в обширно интервю ще ви даде полезни съвети как да сме здрави и във форма. Като допълнение корсфит инструкторът Кирил Любенов ще ви накара да изглеждате перфектно с поредната порция летни тренировки. Този път той ще помогне и на децата да оставят компютрите и таблетите през ваканцията и да спортуват.

Пробвайте кулинарните ни предложения, релаксирайте със списанието в ръка и ни очаквайте отново през есента! А дотогава: Весело и вкусно лято с GOURMET!

Част от брой 5 на списание GOURMET може да разгледате ТУК.

br4 С пожелание за светли празници четвъртият брой на списание GOURMET ви предлага различни интересни ястия за празничната маса – как да изберем и какво да сготвим с агнешко месо, традиционно за Великден и Гергьовден на нашата трапеза, ще направим разходка из различни държави с техните обичаи, любопитни истории и гурме сладки изкушения за най-светлия християнски празник.

През най-красивия сезон пролетта откриваме и сезона на салатите и пресните подправки, а за по-интересен и неповторим вкус ви предлагаме различни дресинги. Бързи, лесни и ароматни! Пробвайте! А за хапка свежест ви предлагаме нашите три рецепти с тиквички. За да изберете вашия здравословен хранителен режим, този път ще ви запознаем със Средиземноморската диета, ще видите най-новите суперхрани и ще усетите уханието на ягоди и лимони. Ще ви заредим с ударна доза кафе – тази тъй популярна напитка, навлязла в нашето ежедневие. Ще разберете тайната на хубавото кафе и най-важно – как да си го приготвите, за всекиго според вкуса му.

Специалните ни гости в този брой са Йоланта Делибозова, която всички познават като Йоли, и кулинарният ентусиаст Димитър Шопов, който ще ни разкаже как храната може да свързва хората чрез платформата Food Connection. За любителите на пътешествията ще ви разходим из „вкусна“ Испания, за тези, които ги е налегнала пролетната умора, ще ви дадем съвети как да се справите. Можем да ги обобщим с една дума – спорт, вижте подходящите тренировки от кросфит инструктора Кирил Любенов.

С мечтание за синьо лято очаквайте и следващия ни брой през юни, който ще бъде приготвен с голяма доза „морска сол“. И не забравяйте да се възползвате от талоните ни за отстъпка на различни продукти!

Част от брой 4 на списание GOURMET може да разгледате ТУК. br3

С пожелание за здрава Нова година третият брой на списание GOURMET ви отправя изобилие от вкусни и здравословни предложения, за да влезете във форма и да се заредите с енергия.

Какво е детокс и как да се храните по време на тази програма, как да спортувате и много други полезни съвети за пречистване на организма ще откриете на страниците на списанието.

Ще разберете защо кейлът е толкова полезен и какво може да приготвите с него, любопитна информация за зехтина, която ще ви е от полза, когато пазарувате. А знаете ли колко различна може да бъде една щипка сол? Прочетете за различните видове и изберете сами най-подходящата за вашия хранителен режим.

Млякото – полезно или вредно, експертите все още спорят, но ние ви предлагаме богат избор от млечни алтернативи, които могат да ви бъдат полезни, ако страдате от млечна алергия или лактозна непоносимост.

Специални гости на изданието са диетологът Ипократис Пападимитракос, от когото ще разберете какво е ИПОлогия на храненето, и поп певицата Теди Кацарова, която специално за нас сподели три лесни, но вкусни рецепти от своята книга.

Ще ви отведем на екзотично пътуване в Индия, ще ви запознаем с някои екзотични плодове и ще ви заредим с енергия с поредната доза „Суперхрани“.

Полейте любовта с вино и за да ви е сладко, пробвайте нашите предложения за празничната маса на Трифон Зарезан и Свети Валентин.

Очаквайте и следващия брой на GOURMET, в който ще ви предложим да празнуваме заедно Великден. И не забравяйте да се възползвате от талоните ни за отстъпка на различни продукти!

Част от брой 3 на списание GOURMET може да разгледате ТУК.

br2 С дъх на празнична трапеза екипът на Пикадили ще ви отведе на едно гурме пътуване с втория брой на списание GOURMET.
 
За да усетите изискания вкус на храната, ви предлагаме да разберете защо месото Black angus е толкова вкусно, защо сьомгата е толкова полезна и откъде идва фиордовата пъстърва. И какво е гурме без малките черни перли с изтънчен вкус – хайверът! Предлагаме ви полезна информация и много изтънчени кулинарни изкушения само за ценители.
 
Ще усетите вкуса на Франция с изяществото и красотата на северния регион, ще се запознаете с изкуството на френските сирена, как да ги сервирате и съчетаете с вино, което няма как да мине без Божоле.
В навечерието на най-светлия християнски празник Коледа Пикадили ви представа вкусни предложения за празничната маса и едно виртуално празнично пътуване в различни държави.
 
Специалният ни гост е експертът по здравословно хранене Надя Петрова, ще научите за палео диетата, полезно за глутена, новите ни био предложения, които ще откриете на рафта в Пикадили и как да си придадете свежест през зимата с цитруси и супер храни.
 
В новата ни рубрика GOURMET тур ще ви разкрием уюта на пица-ресторант Perfetto, където може да се насладите на кулинарното майсторство на главния готвач Явор Захариев.

С пожелание за много здраве и пълни маси през новата година ви предлагаме 24 талона с отстъпки.

Част от брой 2 на списание GOURMET може да разгледате ТУК.

Част от брой 1 на списание GOURMET може да разгледате ТУК. br1