Пикадили Парадайс отвори врати в Paradise Center

Публикувано на 08.12.16
Пикадили Парадайс е най-новият хипермаркет на верига магазини „Пикадили“, който отвори врати в Paradise Center в София. Той е разположен на ниво -1 в Paradise Center, на обща площ от 3600 кв. м, с чиста търговска площ от 2800 кв. м.

Хипермаркетът разполага с богата фреш зона, със специално обособен Fresh bar, който предлага прясно изцедени сокове, приготвени на място. Пикадили Парадайс предлага още изобилие от свежи плодове и зеленчуци, прясно месо с контролирано качество, собствена пекарна, богата селекция от вина и алкохол. Специално обособената гурме зона, с атрактивната си визия и богатия си асортимент, ще задоволи вкусовете на ценителите на добрата храна. Пикадили Парадайс предлага изключително разнообразие от захарни и шоколадови изделия – на наши производители и чужди топ брандове, някои от които ексклузивно за магазини „Пикадили“. Хипермаркетът разполага още с изобилни щандовете за риба и морски деликатеси и био храни, традиционни за супермаркети "Пикадили".

Друг акцент е специалната зона „Кухнята на Пикадили“, която предлага на клиентите разнообразие от вкусни специалитети – пресни и приготвени на място, по изпитани рецепти на нашите топ готвачи. Новият хипермаркет съчетава в едно модерен дизайн и уютна атмосфера, което заедно с богатия асортимент е гаранция за едно приятно изживяване при пазаруването.

Пикадили Парадайс очаква своите клиенти в Paradise Center, бул. „Черни връх“ 100, ниво -1. Работното време е всеки ден от 9:00 до 22:30 часа.

По случай откриването търсете специалните ни оферти.